Linkedin de rakibini taklit etti: Yeni video deneyimi geliyor! Platformda yeni dönem başlıyor

Linkedin de rakibini taklit etti: Yeni video deneyimi geliyor! Platformda yeni dönem başlıyor

Sosyal medyadaki kısa video rekabetine Linkedin de dahil oluyor. Yakın zamanda ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, yeni bir kısa biçimli video akışını test ediyor. İşte detaylar...

İş dünyasının sosyal paylaşım sitesi Linkedin, Tiktok benzeri dikey videolardan oluşan yeni bir özelliği test ediyor. Bu özellik kamuya açıklanmamıştı. Fakat son günlerde kullanıcılar tarafından fark edilmesi üzerine şirket, yeni bir kısa biçimli video akışını test ettiğini doğruladı.

LİNKEDIN, TİKTOJ BENZERİ KISA VİDEOLARI TEST EDİYOR

Linkedin, platformuna kısa biçimli video akışı özelliğini ekledi. Yeni özellik ilk olarak Austin Null tarafından keşfedildi. Austin Null, Linkedin'de gezinme çubuğunda yer alan yeni Video sekmesini gösteren bir video paylaştı. Bu sekmeye tıklandığında, kaydırılabilir kısa videolardan oluşan dikey bir akış açılıyor. Kullanıcılar bu akıştan videoları beğenebilir, yorum yapabilir ve paylaşabilir.

linkedine-kisa-video-ozelligi-geliyor.jpg

YENİ KEŞİF YOLUNU TEST EDİYORLAR

Donanımhaber'de yer alan habere göre, henüz test aşamasında olan bu özellik hakkında Microsoft'un sahibi olduğu Linkedin, videoların kullanıcıların öğrenmek istediği formatlardan biri olduğunu ve bu nedenle yeni bir keşif yolu test ettiklerini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN