Galatasaray'dan Türk futbol tarihine geçecek transfer hamlesi! 130 milyon euroluk süper yıldız: 218 gol 104 asist...

Galatasaray'dan Türk futbol tarihine geçecek transfer hamlesi! 130 milyon euroluk süper yıldız: 218 gol 104 asist...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olabilecek yıldızlarla dolu bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, Türk futbol tarihine geçecek bir transfer hamlesine imza atmak için kolları sıvadı.

Sezonu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasından çıkmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Türk futbol tarihine geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Dün akşam oynanan Alanyaspor karşılaşmasından zaferle ayrılarak Süper Lig'deki liderliğini sürdüren Galatasaray, yeni sezonda hücum hattına kaliteli isimleri kazandırmayı hedefliyor. Aslan,bu doğrultuda 130 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

A Spor'da yer alan habere göre; Son dönemde kadrosuna yıldız isimleri katan sarı-kırmızılı ekip, bu kez de Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr'da forma giyen Sadio Mane'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Arap ekibinde mutsuz olan 32 yaşındaki süper yıldızın yeniden Avrupa'ya dönmek istediği ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği öne sürüldü.

Sadio Mane bombası! Süper Lig devine geliyor...Mane'nin menajerler aracılığıyla sarı kırmızılı ekibe önerildiği ileri sürülürken sarı-kırmızılı yöneticilerin bu teklife çok sıcak yaklaştığı ve Senegalli yıldızı kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Senegalli süper yıldız için bugüne dek toplamda 130 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 32 yaşındaki süper yıldız bu sezon 38 karşılaşmada görev alırken takımına 15 gol 9 asistlik katkı sundu. Süper yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 528 karşılaşmada görev alırken 218 gol 104 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN