Sıkışan boya bomba gibi patladı

Sıkışan boya bomba gibi patladı

Yalova’nın Altınova tersaneler bölgesindeki Cemre Tersanesi’nde bulunan bir gemide, boya sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlama sırasında içeride bulunan 6 işçi yaralandı. Patlama sonrası çıkan yangın ise kısa sürede söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Cemre Tersanesi’ndeki bir gemi dün akşam boyandı. Bugün ise tersane çalışanları aynı gemide kaynak işini yapmaya başladı.

KAYNAKTAN ÇIKAN KIVILCIMLA PATLADI

Bu esnada boya sıkışmasından dolayı kaynaktan çıkan kıvılcımla bir patlama meydana geldi. Patlamada o esnada içeride olan 6 işçi yaralandı. Birinci derece yanık meydana gelen işçiler olay yerine çağrılan ambulanslarla Yalova devlet Hastanesi’ne gönderil.

Gemide çıkan yangına ise ilk müdahaleyi Yalova AFAD ve Yalova Altınova Belediyesi İtfaiye ekipleri yaptı. Kısa süre içerisinde söndürülen gemide maddi hasar meydana geldi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, ayakta tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN