Özgür Özel'den siyasi partilere çağrı: Baba evinin kapısı ardına kadar açık

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da konuştu. Temiz bir sayfa açtıklarını belirten Özel, AK Parti, MHP ve diğer siyasi partilere çağrı yaparak, "Bundan sonra tartışmaların, gerilimlerin değil birlikte barış içinde yaşamak için herkese kucaklarımızı açıyoruz. Baba evinin kapısı ardına kadar açıktır." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel memleketi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde halka seslendi. Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinden birinci çıkmayı hedeflediklerini dile getiren Özel, "Atatürk'ün partisini iktidar yapmaya geldik." dedi.

Temiz bir sayfa açtıklarını ifade eden Özel, AK Parti, MHP ve diğer siyasi partilere seslenerek, "Bundan sonra tartışmaların, gerilimlerin değil, bu güzelim memlekette hep birlikte barış içinde yaşamak için herkese kucaklarımızı açıyoruz. Belediyenin kapısı ardına kadar açıktır. Gönüllerimiz ardına kadar açıktır. CHP'nin kapıları ardına kadar açıktır. Baba evinin kapısı ardına kadar açıktır." dedi.

'ATATÜRK'ÜN PARTİSİNİ İKTİDAR YAPMAYA GELDİK'

Özel'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarıyı, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde yeniden birinci çıkarak, bu haritada gördüğünüz kırmızı yerler yetmez, bütün Türkiye'yi kırmızıya boyayarak, ortasına ay yıldızlı al bayrağı koyarak, Türkiye'nin yüzünü güldürmeye, Atatürk'ün partisini iktidar yapmaya geldik.

'VATANDAŞIN GÜNDEMİNDE OLMAYANLA MEŞGUL DEĞİLİZ'

Birileri kavga etmek istiyor, etmeyeceğiz. Birileri laf dalaşı istiyor, yapmayacağız. Birileri gündem saptırmak istiyor, bu oyuna düşmeyeceğiz. Kavga isteyenle kavga şöyle olacak; kavga edeceksek çiftçiler için, işçiler için, emekçiler için, emekliler için, gençler için edeceğiz.

Gençlerin geleceğine sahip çıkmak için hep birlikte çalışacağız. Bundan sonra vatandaşın gündeminde olmayan hiçbir gündemle meşgul değiliz. Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olma niyetinde değiliz. Bu ülke kendi kaderine kendi karar verecek.

'BABA EVİNİN KAPISI ARDINA KADAR AÇIKTIR'

Şundan emin olun ki günü gelince yine Türkiye İttifakı kazanacak. Günü gelince yine Türkiye kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. AK Partililer, siz bizim milletimizin birer ferdisiniz. Biz sizi asla itmedik, itmeyeceğiz. Asla bu memleketin ötekisi yapmayacağız. MHP'liler, geçmişte yaşanan her şey bir yana biz temiz bir sayfa açıyoruz. Bundan sonra tartışmaların, gerilimlerin değil, bu güzelim memlekette hep birlikte barış içinde yaşamak için herkese kucaklarımızı açıyoruz. Belediyenin kapısı ardına kadar açıktır. Gönüllerimiz ardına kadar açıktır. CHP'nin kapıları ardına kadar açıktır.

CHP baba evidir. Herkesin çayının demli olduğunu, çorbasının kaynadığını, bacasının tüttüğünü bildiği, başım sıkışırsa baba evi orada diye bildiği, zorda kalırsam baba evine dönerim dediği yerdir. Şimdi gün o gündür. Baba evinin kapısı ardına kadar açıktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN