Manavgat’ta Satranç Turnuvası heyecanı

Manavgat’ta Satranç Turnuvası heyecanı

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’ncü yıl dönümüne ithafen 27-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde satranç turnuvası düzenleyecek.

Manavgat Belediyesi’nin milli bayramlarda geleneksel hale getirdiği satranç turnuvasında 390 çocuk müsabakaya çıkacak. 5 kategoride gerçekleşecek olan müsabakalarda 2017 doğumlu çocuklar 1’nci kategori, 2016 doğumlu çocuklar 2’nci kategori, 2014-2015 doğumlu çocuklar 3’ncü kategori 2013 doğumlu çocuklar 4’ncü kategoride yarışırken turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlar da yaş grubu fark etmeksizin açık kategori klasmanında müsabakalara katılabilecek.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 27-28 Nisan tarihleri arasında düzenleyecekleri satranç turnuvasının çocukların kişisel gelişimine katkısı olduğunu söyledi. Başkan Niyazi Nefi Kara, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 104’ncü yıl dönümüne ithafen AKM’de satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Yoğun katılımla geçecek olan turnuvamızda çocuklarımız hem sosyalleşecek hem de kişisel gelişimlerini arttırma imkanı bulacak. Şimdiden tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum. Manavgat Belediyesi olarak bu kentin her bir çocuğuna katkı sağlayacak çalışmaları özenle yerine getireceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN