Survivor'da büyük rezillik! Yarışmacının hamile olduğu ortaya çıktı: O iddia Survivor'ı bitirecek

Survivor'da büyük rezillik! Yarışmacının hamile olduğu ortaya çıktı: O iddia Survivor'ı bitirecek

Acun Ilıcalı tarafından sunulan ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında skandal bir olay yaşandı. Gelen haber izleyicileri hem utandırdı hem de şok içinde bıraktı. Yarışmacının hamile olduğu ortaya çıktı! Ortaya atılan iddia Survivor'ı tarihe gömecek. İşte ilginç olayın perde arkası...

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle ilgiyi üstüne çeken Survivor'da skandal bir olay yaşandı. Heyecan dolu yarışmada ortaya çıkan gerçek sosyal medyayı altüst etti. İzleyiciler duruma isyan ederken 'iğrençsiniz', 'yazıklar olsun' gibi yorumlar yapıldı. Acun Ilıcalı'dan henüz net bir açıklama gelmedi ancak ortaya atılan iddia şimdiden herkesi ter içinde bıraktı.

SURVIVOR'DA BÜYÜK REZİLLİK

Acun Medya tarafından kordine edilen Survivor'da büyük bir rezillik yaşandı. Ortaya atılan iddia herkesin ağzını açık bıraktı. Survivor'da iğrenç hamilelik testi! Survivor’un bilindiği üzere üç farklı yarışan tipi mevcut. Bunlardan ilki Survivor Türkiye olurken; ikincisi ise Survivor Yunanistan üçüncüsü ise Survivor Romanya olarak seyircilerin karşısına çıkıyor. Survivor Yunanistan kısmında yaşanan hamilelik olayı ise pes dedirtti.

yeni-proje-2024-04-26t135006-895.jpg

YARIŞMACININ HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Survivor Yunanistan’da bulunan Marialena Roumelioti ve Sakis Katsoulis Survivor yarışmasına katılmadan önce bir birliktelik içerisinde oldukları kanıtlanmıştı. Survivor'a katılmadan önce ilişkilerini sonlandıran yarışmacılar, yarışma içerisinde birbirlerini görünce şaşkınlık yaşıyor ve tekrar ilişkiye başlamaya karar veriyorlar.

yeni-proje-2024-04-26t134821-545.jpg

Marialena Roumelioti ve Sakis Katsoulis sürekli adada beraber zaman geçirirken bazı yarışmacılar bu durumdan rahatsız oluyor. Gelen tepkiler üzerine ekip Marialena'ya hamilelik testi yapıyor. Çıkan sonuç ise herkesi şaşkına çeviriyor.

GÖZLER ACUN ILICALI'YA ÇEVRİLDİ

Test sonucu ise negatif çıktı. Sakis ve Marialena ise bu duruma çok sevindiler! Aileler ise olaya el atarak açıklama yaptı. 'O yarışmadan çekileceksiniz' yorumunda bulundular. Acun Ilıcalı sayesinde ekranlara gelen Survivor Yunanistan yarışmasında böyle bir olaydan sonra Acun Ilıcalı Survivor yarışmasını yayından kaldırır mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi yayın hayatına devam mı ettirir bu konu hakkında henüz bir bilgi yok. Ilıcalı'dan olayla ilgili bir açıklama da henüz gelmedi. Yarışmacıların akıbeti ne olacağı ise hayranlar tarafından merak edilen konular arasında yerini aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN