Ramazan Bayramı'na günler kala! Baklavanın fiyatı herkesi hayrete düşürdü!

Ramazan Bayramı'na günler kala! Baklavanın fiyatı herkesi hayrete düşürdü!

Ramazan Bayramı'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan baklavanın fiyatı dudak uçuklatıyor. Bayrama günler kala baklavanın fiyatı herkesin ağzını açık bıraktı.

Yılbaşından bu yana pek çok kalemde yaşanan 'zam furyası' Ramazan Bayramı'nın vazgeçilmezi olan baklava fiyatlarını da vurdu. Ramazan Bayramı'nda en çok tüketilen tatlılar arasında yer alan baklavanin kilosu dudak uçuklattı.

10 Nisan Çarşamba günü başlayacak Ramazan Bayramı'na günler kala bayram tatlıları ve kuru yemişlerin alışverişi yoğun bir şekilde devam ediyor. Ramazan Bayramı'na günler kala açıklamalarda bulunan Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Başkanı Mehmet Yıldırım, ramazan ayının baklavacılar için bereketli bir dönem olduğunu belirtti.

En çok tercih edilen tatlıların fıstıklı ve cevizli klasik baklava olduğunu söyleyen Yıldırım, soğuk baklava ve midye baklavanın da tüketiciler tarafından tercih edilen ürünler arasında yer aldığını kaydetti.

Yıldırım ayrıca Kaliteli bir cevizli baklavanın kilogram fiyatının 600-700 TL arasında, fıstıklı baklavanın ise 750-850 TL arasında değiştiğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN