Türkiye'nin gıda devi iflas bayrağını çekti! 1 milyondan fazla müşterisi vardı... 150 şubesi apar topar kapatıldı

Türkiye'nin gıda devi iflas bayrağını çekti! 1 milyondan fazla müşterisi vardı... 150 şubesi apar topar kapatıldı

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz Türkiye'de de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle dövizdeki artış ve enflasyonun tırmanması şirketlerin elini kolunu bağlarken peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen iflas haberi piyasaları altüst etmiş durumda. Türkiye'nin gıda devi iflas bayrağını çekti! 1 milyondan fazla müşterisi vardı... 150 şubesi apar topar kapatıldı. Binlerce çalışan işinden oldu.

Pandemi ile birlikte birçok ülke ekonomik anlamda zorluklar çekmeye devam ediyor. Avrupa'da süren Rusya-Ukrayna gerilimi ve Orta Doğu'da patlak veren İsrail-Filistin savaşı küresel piyasaları tedirgin ederken şirketler zor durumda kalmaya devam ediyor. Özellikle ham madde fiyatlarındaki artış ve tedarik sorunu şirketlerin elini kolunu bağlarken iflas haberleri peş peşe geliyor. Gelen son iflas haberi ise ülkemizden. Türkiye'nin gıda devi iflas bayrağını çekti! 1 milyondan fazla müşterisi vardı... 150 şubesi apar topar kapatıldı. İşte iflas haberinin detayları...

TÜRKİYE'NİN GIDA DEVİ İFLAS BAYRAĞINI ÇEKTİ

Türkiye genelinde 1 milyondan fazla müşterisi olan Maksul Gıda Kuruyemiş iflas bayrağını çekti. Söz konusu firmanın 150 şubesi bulunmaktaydı. Mali zorluklar nedeniyle dev firma iflas etmek zorunda kaldı.

yeni-proje-2024-05-07t125731-993.jpg

150 ŞUBESİNE KEPENK VURULDU! BİNLERCE ÇALIŞAN İŞSİZ KALDI

Bursa'da da çok sayıda şubeleri olan Türkiye'nin kuruyemiş devi Maksul Gıda da iflas etti. 150 şubesi kapanan markanın kalan 50 şubeyi kapatma çalışması devam ediyor. İflasla birlikte yüzlerce kişi işsiz kalacak.

yeni-proje-2024-05-07t125720-669.jpg

Maksul Gıda'nın bu illerde şubeleri vardı. İşte bazı şubeleri; İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, İzmir, Van, Ağrı, Erzincan, Tokat, Erzurum, Kocaeli, Çanakkale, Samsun, Diyarbakır, Bitlis, Yozgat, Uşak, Manisa, Balıkesir, Konya, Bingöl, Sivas, Iğdır, Ankara, Hatay, Osmaniye, Antalya, Karabük ve Ordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN