Kalp beyin sağlığının ilacı ceviz

Kalp beyin sağlığının ilacı ceviz

Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, cevizin besin değeri açısından oldukça zengin olduğunu ve birçok sağlık sorununa karşı koruma sağlayabileceğini vurguladı. Eren, cevizin kalp hastalıklarından beyin hastalıklarına, hafıza sorunlarından diyabete, kanserden korunmaya ve cilt sağlığının desteklenmesine kadar birçok fayda sağlayabileceğini belirtti.

Cevizin besin değeri açısından çok zengin olduğunun altını çizen Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, “İçerisindeki zengin yağ asitleri, antioksidanlar, vitaminler ve mineraller kalp rahatsızlıklarından beyin hastalıklarına, hafıza sorunlarından diyabete, kanserden korunmaya ve cilt sağlığının desteklenmesine kadar birçok fayda sağlıyor. Sağlıklı bir yaşam için cevizi beslenme rutininin bir parçası haline getirmek gerek” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN