"Yavru köpeği yediler" iddiası! O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı: Onlarcası bir arada görüntülendi

"Yavru köpeği yediler" iddiası! O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı: Onlarcası bir arada görüntülendi

"Yavru köpeği yediler" iddiası! O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı! Onlarcası bir arada ilk kez görüntülendi...

Rize'nin Hayrat Mahallesi'nde şaşırtıcı bir olay yaşandı. Onlarca doğanın bir araya gelerek oluşturduğu sürü, mahalle yoluna indi ve çevrede büyük bir şaşkınlık yarattı. Bu olay, yörede ilk kez böyle bir görüntünün kaydedilmesiyle dikkat çekti.

Yırtıcı kuşlardan olan doğanlar, çevredeki ağaçların üzerinde ve yolda görüldü. Vatandaşlar, doğan sürüsünü gördüklerinde şaşkınlık yaşarken, cep telefonu kameralarıyla bu ilginç anları kaydettiler.

Ancak olayın daha da ilginç hale gelmesi, doğanların çevredeki yavru bir köpeği yedikleri iddiasıyla ortaya atılan görüşlerle oldu. Çevredeki vatandaşlar, doğanların yavru köpeği yediğini iddia ederken, bu durum da olayın şaşkınlığını artırdı.

Rize’de doğan sürüsü yola indi, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN