Kedi severler bile fark edemiyor! Külahların arasındaki gizli kediyi bulmak Einstein’i bile zorlar! Bulmak için 7 saniyeniz var…

Kedi severler bile fark edemiyor! Külahların arasındaki gizli kediyi bulmak Einstein’i bile zorlar! Bulmak için 7 saniyeniz var…

Resim içerisinde dondurmalar arasına gizlenmiş kediyi hayvanseverler bile bulmakta zorlanıyor. Einstein gelse yine de 7 saniyede bulmak hiç kolay olmayacak. Keskin gözlere sahip olanlar hemen testte başladı.

Görsel algınızı geliştirebileceğiniz bu test ile birlikte hem eğlenip hem de öğrenebilirsiniz. Resimde görmüş olduğunuz dondurmaların içerisine gizlenen 1 adet yaramaz bir kedi bulunuyor. Bu kediyi bulmak için sadece 7 saniyeniz var. Hemen başlayalım.

GİZLİ KEDİYE ODAKLANIN

Görselde yer alan birçok dondurma bulunurken içlerine gizlenmiş 1 adet kedi oradan size göz kırpıyor. Görsel algınızı ölçebileceğiniz bu test ile birlikte eğlencenin de tadını çıkarın. Kronometrenizi 7 saniyeye ayarladıysanız gelin hep birlikte testte geçelim.

1…

2…

3…

4…

5…

6…

SÜRE DOLDU

Hala yanıtı bulamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. İster testi devam edebilir isterseniz de aşağıda yanıtı öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN