Motosiklet çalarak şehir şehir gezen hırsız yakayı ele verdi: Önce İstanbul sonra Kütahya en son Bursa

Motosiklet çalarak şehir şehir gezen hırsız yakayı ele verdi: Önce İstanbul sonra Kütahya en son Bursa

İstanbul'dan çaldığı motosikletle Kütahya'ya, buradan çaldığı motosikletle de Bursa'ya giden hırsız kentin Karacabey ilçesinde yakayı ele verdi. Son olay dahil 7 suç kaydı bulunan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Eskisarıbey Mahallesi'nde 11 Nisan'da piyasa değeri yaklaşık 800 bin TL olan motosikleti çalınan Seçim Gezegen jandarmaya başvurdu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), yaptığı incelemelerde hırsızlık şüphelisi U.C.'nin (30) İnegöl'de olduğunu belirledi.

İnegöl Jandarma Komutanlığı ile yapılan çalışma sonucu JASAT tarafından düzenlenen operasyonda zanlı, söz konusu motosikletle yakalandı.

İSTANBUL, KÜTAHYA, BURSA...

Özellikle internetteki satılık ilanlarını takip eden şahsın, ilk olarak İstanbul'dan bir motosiklet çaldığı ve bununla Kütahya'ya gittiği tespit edildi. İlkini olay yerinde bırakıp Kütahya'dan çaldığı motosikletle Bursa'nın Osmangazi ilçesine gelen U.C'nin, yine aynı yöntemle hırsızlık yaptığı anlaşıldı.

TUTUKLANDI

Karacabey'de de motosiklet çalan ancak yakayı ele veren U.C, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Motosiklet hırsızlığı konusunda suç dosyasının kabarık olduğu öğrenilen U.C.’nin bu olayla toplamda 7 adet suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

9065905.jpg
Şüphelinin Karacabey'den çaldığı motosiklet sahibine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN