Türkiye’nin gıda devi yeni sahibine kavuştu! Sektörü heyecanlandıran satış: O şirket artık daha güçlü

Türkiye’nin gıda devi yeni sahibine kavuştu! Sektörü heyecanlandıran satış: O şirket artık daha güçlü

Türkiye’nin dondurulmuş gıda üretiminde tanınan markalarından olan Dryff Kurutulmuş Gıda Sanayi Anonim Şirketi yeni sahibine kavuştu. İzmir-Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren şirketin satışı sektörü heyecanlandırdı…

Kervan Gıda, İzmir-Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Dryff Kurutulmuş Gıda Sanayi Anonim Şirketi’ni satın aldığını duyurdu.

Dryff, sektörde freze-dry (dondurarak kurutma) teknolojisini kullanarak meyve, sebze ve peynir gibi ürünleri kurutuyor. Bu teknoloji, gıdaların besin değerleri ile lezzetlerini uzun süre korumasıyla, sektörün en gelişmiş kurutma yöntemlerinden biri olarak görülüyor.

kervan-gida-1.jpg

İKİ TARAF İÇİN DE BÜYÜME POTANSİYELİ SUNDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Söz konusu satın alma, sektörde büyük bir heyecan yaratırken, Dryff Kurutulmuş Gıda’nın köklü geçmişi ve ürün kalitesi, satın almanın önemini artırıyor. Anlaşmanın iki taraf için de yeni fırsatlar ve büyüme potansiyeli sunduğu düşünülüyor. Satın almanın duyurulmasıyla özellikle sektördeki gelişmeleri takip edenler ve yatırımcılar yeni ortaklığa ilgi göstermiş durumda.

Kervan Gıda, bu satın almanın ardından gıda sektöründe ürün çeşitliliği ve yenilikçilik bakımından önemli bir adım atmış oldu. Dryff’ın kullandığı teknoloji ve üretim kapasitesi, Kervan Gıda’nın mevcut ürün yelpazesini genişletmesini ve yeni pazarlara ulaşmasını kolaylaştıracak. Bu satın almadan sonra, ilerleyen süreçte Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Dryff Kurutulmuş Gıda Sanayi Anonim Şirketi'nin neler başaracağı merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN