Sadece 628 bin liraya Volkswagen Polo almak ister misiniz? Hem de sıfır… kampanyayı duyan bayilere akın etti

Sadece 628 bin liraya Volkswagen Polo almak ister misiniz? Hem de sıfır… kampanyayı duyan bayilere akın etti

Volkswagen, Türkiye pazarında engelli vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Devletin, yüzde 90 ve üzeri engelli vatandaşlara tanıdığı ÖTV indirimi sayesinde, Volkswagen’in popüler modeli Polo, oldukça cazip bir fiyata satışa çıktı.

Normalde 1 milyon 109 bin lira olan Volkswagen Polo’nun fiyatı, ÖTV indirimiyle birlikte 628 bin liraya düşüyor. Bu indirim, yalnızca yüzde 90 ve üzeri engelli bireyler için geçerli olup, ÖTV muafiyeti uygulanan araçların 1 milyon 591 bin 200 lira ve altındaki fiyatlar için geçerli. Volkswagen, bu özel indirimle engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı ve onlara daha erişilebilir bir otomobil satın alma imkanı sunmayı hedefliyor.

img-5533.webp

Polo modeli, Volkswagen’in Türkiye’de en çok tercih edilen otomobillerinden biri olarak biliniyor. Bu özel teklif, engelli bireylerin daha uygun koşullarda yeni bir araç sahibi olmalarını sağlayarak, onların mobilite ihtiyaçlarını desteklemeyi amaçlıyor. Ayrıca, Volkswagen Polo’nun bu indirimli fiyatı, taşıt kredisi desteği ile de temin edilebiliyor, böylece alıcılar için satın alma süreci daha da kolaylaşıyor.

Volkswagen’in bu girişimi, engelli vatandaşlara yönelik devlet desteklerinin önemli bir örneği olarak öne çıkıyor ve şirketin toplumsal sorumluluk bilincini gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN