7 büyüklüğündeki deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama

7 büyüklüğündeki deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye'deki deprem riskiyle ilgili uyarılarına devam ediyor. Jeotermal alanlara dikkat çekerek, "Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur" diyen Ercan riskli bölgeleri tek tek saydı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan depremle ilgili yeni bir uyarı daha geldi. 7 büyüklüğünde depremi işaret eden Ercan, "Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur." diyerek Afyon, Germencik, Nazilli, Aydın, Denizli, Buharkent, Salihli, Bursa, Balıkesir, Simav, Dikili, Gümuldür, Erzincan, Erzurum, Ladik ve Bolu'yu örnek olarak gösterdi.

Ercan'ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle

"Jeotermal alanlar M7 büyüklüğünde, her maden suyu kaynağı çok eskiden deprem olmuş yerlerdir. Afyon, Germencik, Nazilli, Aydın, Denizli, Buharkent, Salihli, Bursa, Balıkesir, Simav, Dikili, Gümuldür, Erzincan, Erzurum, Ladik, Bolu örnektir. Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN