İflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. İki şirket iflas bayrağını çekti! Kepenkleri indirdiler

İflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. İki şirket iflas bayrağını çekti! Kepenkleri indirdiler

Pandemiden sonra yaşanan ekonomik kriz dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Ham madde fiyatlarındaki artış ve tedarik sorunu küresel çapta krize neden olurken şirketlerden kötü haberler peş peşe geliyor. Son olarak gelen bilgi piyasaları altüst etti. Türkiye'nin iki şirket daha iflas bayrağını çekti! Apar topar kepenkleri indirdiler. Yüzlerce çalışan işinden oldu.

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz giderek büyüyerek devam ediyor. Avrupa'da devam eden Rusya-Ukrayna savaşı ve Orta Doğu'da süren İsrail-Filistin gerilimi piyasaları tedirgin ederken iflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak kötü haber ülkemizden geldi. Türkiye'nin iki önemli şirketi iflas bayrağını çekti. Kepenkleri indirmek zorunda kaldılar. Yüzlerce çalışan işinden olmuş oldu.

TÜRKİYE'NİN İKİ DEV ŞİRKETİ İFLAS ETTİ

ODA TV'deki yer alan habere göre; Bursa'da faaliyet gösteren Şifavet Veteriner Hekimlik Hizmetleri Hay. San. Ve Tic. Ltd. Şirketi ile Ted Kağıtçılık Ambalaj Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iflas bayrağını çekti. Bu durumun en büyük nedeni ise maliyet artışı olarak gösterildi.

yeni-proje-2024-04-24t093928-444.jpg

KONKORDATO İLAN ETMİŞLERDİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren Şifavet Veteriner Hekimlik Hizmetleri Hay. San. Ve Tic. Ltd. Şirketi ile Ted Kağıtçılık Ambalaj Pazarlama Ticaret Limited Şirketi geçtiğimiz aylarda konkordato talep etmişti. İki şirkette bu durumdan kurtulamadı. Kötü haberi duyurmak zorunda kaldırlar.

KEPENKLERİ İNDİRDİLER! YÜZLERCE ÇALIŞAN İŞİNDEN OLDU

İnegöl İcra Dairesi Müdürlüğü, iki şirket hakkında yeni bir duyuru yayımlarken, firmaların iflasına, iflasın aynı gün ve saatte açılmasına ve iflasın adi tasfiye usulüne göre uygulanmasına karar verildiği bildirildi. Gelen haberler birlikte yüzlerce çalışanın işsiz kalacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN