Trabzonspor'dan bir ayrılık haberi daha! 10 milyon euroluk yıldız oyuncu İtalya devine gidiyor: Abdullah Avcı ikna edemedi

Trabzonspor'dan bir ayrılık haberi daha! 10 milyon euroluk yıldız oyuncu İtalya devine gidiyor: Abdullah Avcı ikna edemedi

Trabzonspor'da gelecek sezon kadro planlaması başladı. Süper Lig'de üçüncü sırada yer alan bordo-mavililerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Paul Onuachu'nun ayrılacağı yönünde çıkan haberler sonrası bir kara haber daha geldi. 10 milyon euroluk yıldız oyuncu İtalya devine gidiyor. Taraftarlar bu ayrılık sonrası adeta yıkılacak. Teknik direktör Abdullah Avcı ikna edemedi. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Bu sezon Süper Lig'de istediği başarılı performansı sahaya aktaramayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Elinde birçok yıldızı bulunduran bordo-mavililer kadrosunu korumak istiyor ancak gelen haberler taraftarları adeta yıktı. Trabzonspor'dan bir ayrılık haberi daha! 10 milyon euroluk yıldız oyuncu İtalya devine gidiyor. Abdullah Avcı ne yapsa da durduramadı.

TRABZONSPOR'DA AYRILIK RÜZGARI! YILDIZ OYUNCU SEZON SONU GİDİYOR

Fotospor'da yer alan habere göre Trabzonspor'la mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Nicolas Pepe, İtalya devi ile anlaştı. Yıldız oyuncu sezon sonunda bedelsiz olarak Serie A'nın yolunu tutacak.

yeni-proje-2024-05-05t115012-689.jpg

ABDULLAH AVCI İKNA EDEMEDİ: BEDELSİZ OLARAK GİDİYOR

Sezon başında bedelsiz olarak Trabzonspor kulübü ile anlaşan Nicolas Pepe ile 1 senelik anlaşma yapılmıştı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu sezon genelinde dalgalı bir performans gösterdi. Alınan bilgilere göre Fildişi Sahilli yıldız, İtalyan deviyle tüm konularda anlaşma sağladı. Pepe, sezon sonunda bedelsiz olarak Juventus'un yolunu tutacak.

yeni-proje-2024-05-05t115028-928.jpg

Juve'nin bu transfer hamlesiyle kadro derinliğini artırmak istediği belirtildi. İtalyan ekibi, yaz döneminde birçok farklı oyuncuya da imza attıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN