Yunus Emre düşünceleriyle anıldı

Yunus Emre düşünceleriyle anıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Yunus'ca Düşünmek, Yunus Diliyle Konuşmak" konferansı, Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası kapsamında düzenlediği ve Prof. Dr. Haşim Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı "Yunus'ca Düşünmek, Yunus Diliyle Konuşmak" konulu konferans, Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Konferansta Prof. Dr. Haşim Şahin, Yunus Emre’nin hayatı, yaşam felsefesi, dünyaya verdiği mesajlar başta olmak üzere etkileyici bir anlatım yaparken dinleyicilerin cevabını merak ettikleri soruları da yanıtladı.

Konferans sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal tarafından Prof. Dr. Haşim Şahin’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN