Altın o fiyata düştüğünde almaya başlayın! İslam Memiş yatırımcılara büyük fırsat için start verdi

Altın o fiyata düştüğünde almaya başlayın! İslam Memiş yatırımcılara büyük fırsat için start verdi

Altın piyasasında yukarı yönlü hareket hız kesmeden devam ediyor. Ancak o gün geldiğinde işler değişecek. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara büyük fırsat için start verdi. O rakama kadar gerileyecek...

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın piyasasında yaşanan yukarı yönlü hareketler, jeopolitik gerilimlerle birlikte ivme kazanmaya devam ediyor. Ons altın, 2400 dolar seviyelerine yakın fiyatlanırken, gram altın ise 2500 TL civarında işlem görüyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının yükselişini değerlendirerek önümüzdeki günlerdeki seyrine dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gram altın için yeni karar! Artık tarih oluyor

Jeopolitik gerilimlerin etkisiyle altın fiyatlarında artış gözlemleniyor. Ons altın, 2400 dolar seviyelerini test ederken, bu yükselişin etkisiyle gram altın fiyatı da 2500 TL civarında seyrediyor.

ALTIN 2450 TL'YE KADAR GERİLEYEBİLİR

Ons altında bu yıl sonuna kadar 2600 dolar seviyesinin kırılması durumunda yükselişin 3000 dolar seviyesine kadar devam etme ihtimali bulunduğunu söyleyen Memiş şu ifadeleri kullandı: "Ons altında artık bu yıl sonuna kadar 2600 dolar seviyesi önü kırıldıktan sonra yükselişler 3000 dolar seviyesine kadar devam edebilir. Ons altın zaman zaman teknik olarak satışlar mutlaka yapacaktır. Düzeltme hareketleri olacaktır. Jeopolitik gerilimleri de düşünürsek ons altın 2250 dolar seviyesine kadar satışlar devam edebilir. Ons altın tarafında orta ve uzun vadede yükselişler devam edecektir. Ons altında 2250 dolar beklentim olduğu için gram altın da haliyle gerileyecek. İlk etapta 2500 lira seviyesi devamında 2450 lira seviyesine kadar gerileyebilir. Ons altın 2300 dolar altına düştüğünde gram altın yatırımcısı kademeli alımına başlayabilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN