Marilyn Monroe hayranları dikkat: Mezarının yanı satışa çıkıyor! Mezarın fiyatı servet değerinde

Marilyn Monroe hayranları dikkat: Mezarının yanı satışa çıkıyor! Mezarın fiyatı servet değerinde

Dünya sinemasının kült aktrislerinden Marilyn Monroe'nun kabrinin yakının yer alan mezar yeri, açık artırma yöntemiyle satışa çıkıyor. İşte detaylar...

Oyuncu Marilyn Monroe ve yapımcı Hugh Hefner'in yakınındaki mezar satışa çıkıyor. Marilyn Monroe'nun Los Angeles'taki mezarının bir sıra yukarısı ve dört boşluk solu müzayedede satışa çıkacak.

Açık artırmaya çıkacak olan mezarın 400 bin dolara alıcı bulması bekleniyor. Marilyn Monroe'nun mezarı, Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'a da oldukça yakın.

marilyn-monroe-ne-zaman-oldu-kac-yasindaydi-mezari-nerede.jpg

EŞYALARI DA SATILACAK

Julien's Auctions tarafından gerçekleştirilen açık artırmada Marilyn Monroe'nun The Seven Year Itch (1955) filmindeki elbisesi, The Misfits (1960) filminin basın toplantısında giydiği elbise ve daha birçok kıyafeti de satışa çıkacak.

Yıldızın kapağında yer aldığı ilk Playboy dergisi, Elizabeth Arden markalı ruju, Hugh Hefner'ın ceketi ve ipek pijamaları da satılacak eşyalardan. Müzayede evi bu fiyatın en az dört katına çıkacağını tahmin etse de, mezar alanı için 50 bin dolarlık bir başlangıç teklifi bulunuyor.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Marilyn Monroe'nun 1962'deki ölümünden sonra eski kocası Joe DiMaggio, onun için Westwood Village'da özel bir cenaze töreni düzenledi. Playboy'un kurucusu Hugh Hefner'ın daha sonra aktörün yanındaki bir mezarlığa defnedilmesi planlandı.

TARİHTE BİR İLK

2009'da Hugh Hefner, Los Angeles Times'a, "Marilyn'in yanında sonsuzluğu geçirmek, vazgeçilemeyecek kadar tatlı" demişti. 2017'de ölen Hefner'in 1992'de yerini garanti altına almak için 75 bin dolar harcadığı biliniyor.

Bir zamanlar Marilyn Monroe, Hugh Hefner ve Playboy Enterprises'a ait olan 600'den fazla tarihi eser satışa çıkacak. Julien's Auctions'a göre bu eserler tarihte ilk kez bir arada satışa çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN