İngiltere'de gümüş madalya kazanan milli cimnastikçiler, Samsun'da çiçeklerle karşılandı

İngiltere'de gümüş madalya kazanan milli cimnastikçiler, Samsun'da çiçeklerle karşılandı

İngiltere'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcular Tuba Bade Şahin ve Ada Kanat, Samsun'a geldi.

Birmingham kentinde 16-19 Kasım tarihlerinde düzenlenen şampiyonada kadınlar senkronda 44.030 puanla dünya ikincisi olan Samsunlu Tuba Bade Şahin ve Çankırılı Ada Kanat'ı Çarşamba Havalimanı'nda Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci karşıladı.

Milli sporcu Tuba Bade, Trampolin Cimnastik Dünya Yaş Grupları Şampiyonası'nda da bireyselde de gümüş madalya elde etmişti.

Çiçeklerle karşılanan sporcuları tebrik eden Dereci, "Trampolin cimnastik tarihimizde ilk kez Gençler Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Samsunlu milli sporcumuz Tuba Bade Şahin ve antrenörleri Rıfat Çağdaş Keskür ile Zeyno Ünal Keskür'ü tebrik ediyorum. Gurur duyduk." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN