Geçen ay annesini kaybeden Hande Yener'den duygusal karar! O tarihi duyanların gözleri doldu

Geçen ay annesini kaybeden Hande Yener'den duygusal karar! O tarihi duyanların gözleri doldu

Annesinin vefatından sonra zorlu günler geçiren Hande Yener, duygulandıran bir karara imza attı. Ünlü şarkıcı, kararını sosyal medyadan açıkladı. İşte detaylar...

Pop müziğinin sevilen şarkıcılarından Hande Yener, 2024 Mart ayında annesi Yıldız Özyener'i kaybetmişti. Ünlü şarkıcı, acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

Annesinin ölümü nedeniyle zor bir dönemden geçen Hande Yener, sözü ve bestesi kendisine ait olan 'Kafandan Bunu Çıkar' şarkısını müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

51 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay hayata gözlerini yuman annesinin doğum gününde şarkıyı yayınladı. 'Kafandan Bunu Çıkar' şarkısı, 6 Nisan 2024 günü dijital platformlarda yerini aldı.

hande-yenerin-annesi-ne-zaman-oldu-kac-yasindaydi-1.jpg

"DÜNYAMI KAYBETTİM BU SABAH… ANNECİĞİMİ TOPRAĞA VERDİM"

TV100'de yer alan habere göre, 2000'li yıllarda çıkış yapan ve milyonların gönlünde taht kuran Hande Yener'in uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener yaşamını yitirmişti.

Hande Yener, yaptığı paylaşım ile acı haberi şöyle duyurmuştu:

"Dünyamı kaybettim bu sabah… Anneciğimi toprağa verdim… Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Ünlü şarkıcı daha sonra da annesinin mezarını paylaşmıştı.

hande-yenerin-annesi-ne-zaman-oldu-kac-yasindaydi-3.jpg

hande-yenerin-annesi-ne-zaman-oldu-kac-yasindaydi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN