Hasan Arat şampiyonluk için gözünü kararttı! İngiliz devinin hocası Beşiktaş'a geliyor. Yer yerinden oynayacak

Hasan Arat şampiyonluk için gözünü kararttı! İngiliz devinin hocası Beşiktaş'a geliyor. Yer yerinden oynayacak

Bu sezon birçok hocayla ayrılık yaşayan Beşiktaş son olarak Portekizli hoca Fernanda Santos ile yollarını ayırma kararı aldı. Gelecek sezon şampiyon olmak için transfer çalışmalarına devam eden siyah-beyazlı ekipte hoca arayışı devam ediyor. İngiliz medyasında çıkan haberler ise Beşiktaş taraftarını heyecana boğdu. Hasan Arat şampiyonluk için gözünü kararttı! İngiliz devinin hocası Kara Kartala geliyor. Yer yerinden oynayacak. İşte o sürpriz isim...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun çalışmaları başladı. Bu sezon şampiyonluktan uzak kalan siyah-beyazlı ekipte hedef zirvelere oynamak. Fernando Santos ile yolları ayıran Beşiktaş hoca arayışına devam ederken İngiliz medyasından çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başkan Hasan Arat şampiyonluk için gözünü kararttı! İngiliz devinin hocası Beşiktaş'a geliyor.

İNGİLİZ MEDYASI BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASINI DUYURDU

Şimdiden hoca arayışına başlayan yönetim halen aradığı ismi netleştirmedi. Bu konuda açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Yerli ve yabancı alternatiflerimiz var. Uyum sağlayıp sağlayamayacaklarına bakıyoruz. Kırılgan bir dönemdeyiz ve hassas davranacağımızı bilmenizi istiyorum. Kupayı kazandıktan sonra bazı şeyleri paylaşacağım. Yerli ve yabancı hoca ihtimali %50-%50." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-04-19t114710-212.jpg

İngiliz basınında çıkan son haberler ise Beşiktaş taraftarını heyecana boğdu. Siyah-beyazlı ekibin yeni hocasını duyurdular.

KLOPP'UN YARDIMCISI ADIM ADIM KARA KARTALDA

The Atletic’te yer alan habere göre Beşiktaş, Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp’un yardımcısı Pep Lijnders ile ilgileniyor. Lijnders, Jürgen Klopp'un Liverpool’dan ayrılmasıyla birlikte İngiliz ekibine veda edecek. Bireysel olarak teknik direktörlük yapmak isteyen 41 yaşındaki ismin Beşiktaş seçeneğini değerlendirdiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-04-19t114859-653.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN