ABD Savunma Bakanı Austin İsrail Savunma Bakanı Gallant ile görüştü

ABD Savunma Bakanı Austin İsrail Savunma Bakanı Gallant ile görüştü

ABD Savunma Bakanı Austin, İsrail Savunma Bakanı Gallant ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede bakanlar, rehineler, Gazze’ye insani yardım ve olası Refah operasyonunu ele aldı.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

ABD Savunma Bakanlığı’ndan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşerek devam etmekte olan rehine müzakereleri, insani yardım çabaları ve Refah konusunu ele aldı. Bakan Austin tüm rehinelerin koşulsuz iadesi konusundaki kararlılığını bir kez daha teyit etti ve sivillerin ve yardım çalışanlarının güvenliğini sağlarken Gazze'ye insani yardım akışının arttırılmasının önemini iletti. Bakan ayrıca Refah'a yönelik olası bir İsrail askeri operasyonunun Filistinli sivillerin tahliyesi ve insani yardım akışının sürdürülmesine yönelik inandırıcı bir plan içermesi gerektiğini vurguladı” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN