Mansur Yavaş talepleri geri çevirmedi! Tüm Ankara’ya müjde! Tamamen ücretsiz hizmet

Mansur Yavaş talepleri geri çevirmedi! Tüm Ankara’ya müjde! Tamamen ücretsiz hizmet

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararlar tüm Ankara'nın yüzünü güldürüyor. Kentte çalışmalar hız kesmeden devam ederken Mansur Yavaş gelen talepleri geri çevirmedi. Ankara o hizmetten ücretsiz yararlanacak. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralı vatandaşların taleplerine geri çevirmedi. Öğrencilerden gelen yoğun istek üzerine YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu; 300 metrekare alan üzerinde hizmete açıldı. Toplantı odası ve çalışma odaları ile birlikte öğrencilerin yüzünü güldüren hizmet kitap okuma bölümü ile de öğrencileri sevindiriyor. İşte tüm detaylar…

EĞİTİME DESTEK SAĞLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentte yaşayan öğrencilerin eğitimine katkı sağlamaya devam ediyor. Hayata geçirdiği birçok farklı proje yer alırken ODTÜ öğrenci çalışma istasyonunun Ardında gelen istek üzerine YHT Gar Metro istasyonunda yapımı tamamlanan Öğrenci Çalışma İstasyonu hizmete açıldı.

ankara-calisma-istasyonu.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan açıklama doğrultusunda çalışma istasyonlarının devamının geleceği duyuruldu. Üniversitenin Ankara'da okunacağını söyleyen Mansur Yavaş Başkentte öğrenciye değer veren bir sistemin faaliyette olduğunu aktardı. YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu’nun 300 metrekarelik bir alan üzerinde kurulduğunu belirten Mansur Yavaş, kitap okuma bölümü, toplantı odası ve çalışma alanları ile Başkentte öğrencilerin hizmetine sunulduğunu vurguladı. Mansur Yavaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Üniversite Ankara’da okunur. Başkent’te her an öğrencilere değer veren, onlara yeni imkanlar oluşturmak isteyen birileri var. YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu 300 metrekare üzerine kurulan alanda kitap okuma bölümü, toplantı odası ve çalışma alanlarıyla Başkentli öğrencilerin hizmetinde. Yenileri de yolda…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN