Fenerbahçe'nin yeni transferi Valbuena imzayı attı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Valbuena imzayı attı

Fenerbahçe'nin Olympique Lyon'dan kadrosuna kattığı Mathieu Valbuena, imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fransız futbolcu Sarı lacivertli ekipte 28 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer ettiği Valbuena için imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu da imza töreni öncesinde açıklamalarda bulundu. Uslu, 'Valbuena en az bizim kadar o da gelmek istedi. Kendisi bizi şampiyon yapacak futbolculardan birisi' dedi. 

Valbuena herkese teşekkür ederek sözlerine başlamak istediğini dile getirdi. Yıldız futbolcu, 'Fenerbahçe gibi bir takım için futbol oynamaya gelmek, benim için büyük onurdur. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Bu kulübün şampiyon olması için elimizden geleni yapacağız. Burada kupalar kazanmak istiyorum' şeklinde konuştu.

Kendisine hangi mevkide oynamak istediği şeklinde yöneltilen soruyu Valbuena şu şekilde cevapladı:

'Hocayla görüşme fırsatı oldu. Ama bu projeler hakkında konuştuk. Hocamız nerede uygun görürse orada elimden geleni yapacağım. Geçen sene sol tarafta oynadım. Kendimi geliştirdim. Hocamızı daha önceden de tanıyordum. İyi bir hoca olduğunu biliyorum. İlgi çekici bir projeyle karşıma çıktılar. Aykut Kocaman'la önümüzdeki sezon hangi mevkiide oynayacağımı konuşmadık. Futbolda bugün en önemli nokta akıl. Her yerde kaliteli oyuncu var ama farkı yaratan mental yapınızdır..'

Mathieu Valbuena, Fenerbahçe'de 28 numaralı formayı giyecek.

Takımda lider oyuncu eksikliği hakkında sorulan soruya Fransız futbolcu, 'Ben bu takımın lider oyuncularından biri olabilirim ama her maçı kazandıramam. Önemli olan takım olabilmek. Takım olamazsak, bir hiçiz' şekilde cevap verdi. 

'FENERBAHÇE TARAFTARI O KADAR BÜYÜK Kİ'

Taraftarlar hakkında konuşan Mathieu Valbuena, ' Taraftarlarımızın ilgisini yakından hissettim. Fenerbahçe taraftarı o kadar büyük ki her yerde karşınıza çıkabiliyorlar. Onların bize yapmış olduğu baskı bizi ileriye taşımalı, sorumluluğumuzu almalıyız. Beni çok iyi karşıladılar. Beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu hissediyorum. Büyük bir baskı söz konusu. Bu baskı, itici güç olmalı.' ifadelerini kullandı. 

'ONUNLA OLMAK BENİM İÇİN KEYİF'

Fransız futbolcu Hollandalı yıldız Persie için, 'Van Persie büyük bir oyuncu. Onunla oynamak benim için keyif. Ama sadece o değil başka iyi oyuncularımız da var' şeklinde konuştu 

'SIRILSIKLAM OLMALI'

Son olarak yıldız futbolcu Valbuena 'Fenerbahçe'ye gelme sebeplerinden biride ateşli bir taraftar olması. Burada çok fazla sayıda derbi oynayacağız. Çok ateşli maçlar yapacağız. Böyle atmosferlerde oynamayı severim. Lyon formasıyla Beşiktaş'a karşı oynadım. Hedefimiz şampiyonluk demek yetmez bunu sahada göstermemiz gerekir. Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maç bu forma sırılsıklam olmalı. Bunun için sahada olmalıyız. Derin tarihi olan bir kulüpteyim. Hedeflerimize odaklanarak sezonun ilk maçına iyi odaklanmalıyız' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN