Beşiktaş'a 339 milyon euroluk süper yıldız! Yer yerinden oynayacak...307 gol 93 asist!

Beşiktaş'a 339 milyon euroluk süper yıldız! Yer yerinden oynayacak...307 gol 93 asist!

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Kartal, 339 milyon euroluk süper golcüyü transfer etmek için düğmeye bastı.

Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında Cumartesi akşamı deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Bir yandan teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun planlamasına başladı. Kartal, 339 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi planlayan Beşiktaş, transfer operasyonuna başladı. Yaz transfer sezonu için önceliğini golcü transferine veren siyah-beyazlı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Kartal, yüzyılın transfer bombasını patlatmak için düğmeye bastı.

Gazeteci Burhan Can Terzi'nin aktardığına göre; Kartal, bonservisi İngiliz devi Chelsea'da bulunan bu sezonu kiralık olarak Roma'da geçiren Belçikalı golcü Romelu Lukaku için hamle yaptı.

30 yaşındaki golcü oyuncunun siyah-beyazlı ekipten 7,5 milyon euro maaş talep ettiği, imaj haklarıyla beraber bu rakamın 13 milyon euroya çıktığı ileri sürüldü.

Siyah-beyazlı yönetimin Belçikalı yıldız için kısa süre içerisinde bir hamle daha yapması bekleniyor. Bu sezon Roma forması altında 42 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, söz konusu karşılaşmalarda takımına 19 gol 4 asistlik katkı sundu.Chelsea, Roma Romelu Lukaku'nun bonservisini almazsa, Belçikalı yıldızı Suudi Arabistan'a satabilir | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Belçikalı golcü için bugüne dek toplamda 339 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Belçikalı yıldız bugüne dek futbol kariyeri boyunca 642 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 307 gol 93 asiste imza attı..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN