Ergin Ataman’dan olay iddia: Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin’ diye tehdit edildim

EuroLeague çeyrek finalindeki Panathinaikos-Maccabi Tel Aviv maçı sonrası Ergin Ataman, Maccabi teknik ekibinden 'Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' denilerek tehdit edildiğini söyledi.

Panathinaikos'un EuroLeague çeyrek final serisinde Maccabi Tel Aviv karşısında aldığı galibiyetin ardından Türk koç Ergin Ataman, Maccabi teknik ekibinden kimliği belirsiz bir kişinin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Ataman'ın açıklamaları, sosyal medyada ve spor dünyasında geniş yankı buldu.

"BEN TÜRK VATANDAŞIYIM, BANA HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSINIZ"

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, "Maccabi teknik ekibinden biri, akreditasyonu da yoktu, İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin şeklinde tehditler savurdu" dedi. Ataman, bu tehditlerin ardından kendini ve takımını savundu, "Ben Türkiye Milli Takımı'nın ve Panathinaikos'un koçuyum. Türk vatandaşıyım, bana hiçbir şey yapamazsınız" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN