Ali Koç'a büyük tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe kulübünü tutmayı bıraktı. İşte tuttuğu yeni takım

Ali Koç'a büyük tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe kulübünü tutmayı bıraktı. İşte tuttuğu yeni takım

Fenerbahçe dün UEFA Konferans Ligi'nde Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılarda yenilerek elendi. Yaşanan eleme sonrası sıcak bir gelişme yaşandı. Başkan Ali Koç'a büyük tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe kulübünü tutmayı bıraktı. AKP’nin MKYK toplantısında geçen diyalog sarı-lacivertli taraftarları küplere bindirdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tuttuğu yeni takımı...

UEFA Konferans Ligi'nde dün Fenerbahçe evinde Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılarda kaybetti. Yaşanan mağlubiyet Türk futbolunda tartışmalara neden olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Ali Koç'a büyük tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe kulübünü tutmayı bıraktı.

ALİ KOÇ'A SERT TEPKİ

Adalet ve Kalkınma Partisi geçtiğimiz gün Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda hem yerel seçimi hem de gündemi değerlendirdi. Seçim sonuçlarının derinlemesine analiz edildiği MKYK'da, Türk futbolu ile ilgili de önemli diyaloglar gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çıkışı ise büyük yankı uyandırdı.

yeni-proje-2024-04-19t152210-880.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FENERBAHÇE'Yİ BIRAKTI!

Yeni Şafak'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP MKYK toplantısında spordaki son gelişmeler konuşulurken espri yaparak, "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN