Galatasaray Raphael Varane için görüşmelere başladı! Transferde Ndombele ve Dubois detayı...

Galatasaray Raphael Varane için görüşmelere başladı! Transferde Ndombele ve Dubois detayı...

(GS HABERLERİ) Davinson Sanchez ya da Victor Nelsson'u satarak transfer bütçesi olarak elini rahatlamak isteyen Galatasaray yönetiminin stoper hattındaki boşluğu Raphael Varane'la doldurmayı planladığı ortaya çıktı. İşte Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...

Galatasaray ligde şampiyonluğa emin adımlarla yürürken, yönetim yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'la yapılan istişarelerde yeni dönemin kadrosu şimdiden oluşturulmaya çalışılıyor. Maddi olarak elini rahatlatmak isteyen ve transfer görüşmelerinde kaynak yaratmayı amaçlayan yönetim kararını verdi.

GALATASARAY SANCHEZ VE NELSSON'DAN PARA KAZANACAK

Sarı-kırmızılıların asıl planı ise; önemli bir stoper operasyonu... Sezon başında Tottenham’dan 9 milyon euro karşılığında Davinson Sanchez’i transfer eden yönetim, Kolombiyalı savunmacıdan çok ciddi bir gelir elde edecek gibi görünüyor. 27 yaşındaki oyuncunun Galatasaray formasıyla hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’de yaptığı çıkış, Avrupa devlerinin dikkatini çekmiş durumda.

galatasaraydan-surpriz-stoper-karari-victor-nelsson-abdulkerim-bardakci-ve-davinson-sancez-1714634625201.jpg

NELSSON İÇİN SEVİLLA DEFTERİ YENİDEN AÇILDI

Sadece Sanchez değil, son iki transfer döneminde de gitmek istediğini kulübe bildiren Victor Nelsson’un satışı da gündemde. Galatasaray, Danimarkalı stoperden 15 milyon euro bandında bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Özellikle İspanyol kulübü Sevilla’nın Nelsson’la tekrar temasa geçtiği ve 25 yaşındaki futbolcunun da ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

GALATASARAY'DAN VARANE BOMBASI

Galatasaray’da işte bu nedenle şimdiden yeni stoper arayışlarına başlandı. Sarı-Kırmızılı kulübün ilk hedefi, Manchester United’la bu yaz döneminde yollarını ayırması beklenen Raphael Varane. 2021'de 40 milyon euroya Real Madrid'den transfer olduğu İngiliz devinde mutsuz olan Fransız savunmacı, sezon içerisinde verdiği birkaç röportajda kulüp yönetimini eleştirmiş ve yeni bir maceraya yelken açacağının sinyallerini vermişti. 31 yaşındaki stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve kontrattaki opsiyon maddesi henüz kullanılmadı. Galatasaray yönetimi, seçimli kongrenin hemen ardından Varane’la temasa geçip söz kesmenin hesapları içinde.

raphael-varane-fransa-milli-takimi-iha-1989061.jpg

BONSERVİS BEDELİ YOK

Teknik patron Okan Buruk’un da çok beğendiği 1.91’lik savunmacıya bonservis bedeli ödemeyecek olan sarı-kırmızılılar, böylece Sanchez ve Nelsson’un satışından gelmesi muhtemel 40-45 milyon euroyu da diğer transferler ve sezon içindeki maaş ödemeleri için kullanabilecek.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'la aynı gruba düşen ve İngiliz deviyle 2 maça çıkan Galatasaray'da İcardi'nin Old Trafford Stadı'nda attığı 3. golde Arjantinli yıldıza yetişemeyen Varane İstanbul'daki karşılaşmada kadroda yoktu.

Fransız kulübü Lens'ten Real Madrid'e transfer olan Varane 2011-12 sezonunda Mesut Özil, Nuri Şahin, Hamit Altıntop gibi yıldızlarla birlikte forma giyiyordu. Fransız stoperin daha 5 yıl önce piyasa değeri tam 90 milyon euro'ydu. Varane Fransa Milli Takımı'nda Ndombele, Dubois, Nzonzi gibi tanıdık futbolcularla birlikte oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN