İstanbul'da giyim mağazasına silahlı saldırı

İstanbul'da giyim mağazasına silahlı saldırı

Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bir butik giyim dükkana silahlı saldırı düzenlendi. 5 el ateş edilen dükkanın sahibi ise kimseden tehdit almadıklarını ifade etti.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunan Gürpınar’da gece saatlerinde bir giyim dükkanına, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 5 el ateş edildi. Sabah saatlerinde çevre esnafının camdaki kurşun izlerini görmesiyle iş yeri sahibine ve polise haber verildi.

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından incelemeler yapılıp delil toplandı. Polis, kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken dükkan sahibi ise düşmanlarının olmadığını ve tehdit almadıklarını ileri sürdü.

'KARINCAYI BİLE İNCİTMEDİK'

İş yeri sahibi Birsen Tugay, “Sabah esnaf arkadaşlar eşime haber vermiş. Geldik baktık böyle bilgimiz yok. Bugüne kadar karıncayı bile incitmedik. 22 yıldır esnafız. Böyle bir şey görmedik duymadık. Daha önce aşağıdaki esnaf arkadaşa yapıldı. Burada bir kuaföre yapıldı şimdi bu sene burası. Bu sene Gürpınar’a ne oldu ben anlamıyorum. Anlam veremiyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN