Kontrolden çıkan otomobil apartmanın 3'üncü katına çarptı: Sürücü alkollü çıktı

Kontrolden çıkan otomobil apartmanın 3'üncü katına çarptı: Sürücü alkollü çıktı

Ankara'da sürücüsünün kontrolü kaybettiği otomobil, otoparktan uçarak bir binanın 3'üncü katındaki dairenin duvarına çarptı. Apartman boşluğuna düşen araçta hasar oluştu. Alkollü olduğu öğrenilen yaralı sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Akıllara durgunluk eden olay Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Keklik Pınarı Mahallesi'nde saat 01.00 sıralarında yaşandı.

9173421.jpg

OTOMOBİL APARTMANIN 3. KATINA ÇARPTI

İsmi öğrenilemeyen sürücü, 06 EBF 673 plakalı otomobiliyle girdiği otoparkta direksiyon hakimiyetini kaybedince demir korkulukları aşarak bir binanın 3'üncü katındaki daireye çaptı.

9173422.jpg

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Çarptıktan sonra apartman boşluğuna düşen otomobilde hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

9173425.jpg

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralı sürücünün alkollü olduğu öne sürüldü.

9173424.jpg

ŞANS ESERİ KİMSE YOKTU

Otomobilin çarptığı ve dairenin duvarının kırıldığı oda da şans eseri kimsenin olmadığı öğrenildi.

9173423.jpg

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN