Başkan Köleoğlu Mahalle iftarlarıyla takdir topluyor

Başkan Köleoğlu Mahalle iftarlarıyla takdir topluyor

Başkan Köleoğlu, Ramazan etkinlikleri kapsamında 41 mahallede iftar yemekleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Kumluca halkının yoğun katılım gösterdiği ve Ramazan ayının maneviyatının, birlik ve beraberliğinin yaşandığı iftar yemeklerinin beşincisi Kuzca, Büyükalan, Dere ve Gölcük Mahalleleri için Kuzca Kapalı Etkinlik Alanında gerçekleşti.

Kuzca, Büyükalan, Dere ve Gölcük Mahallelerinde İftar Programı Gerçekleşti

Başkan Köleoğlu: ’Kuzca, Büyükalan, Dere ve Gölcük Mahallelerimizin misafiriyiz. Beşinci iftar yemeğimizi Söğütcumasında yeryüzü soframızı kurarak gerçekleştiriyoruz. Bütün ailelerimizle burada toplandık. Emeklerinden dolayı Kumluca Belediyesi çalışma arkadaşlarıma Aşevi ekibine çok teşekkür ediyorum.’’

İçme Suyu, Asfalt, Karayolu ve Birçok Projemizle Yaylalarımıza Hizmet Ettik

Başkan Köleoğlu: ‘’Göreve geldiğimiz zaman bütün muhtarlarımızla beraber buradaki sorunları masaya yatırdığımızda bütün evlerimize ulaşabilmek için bir planlama yaptık. Yakından uzaktan hastalarımızı ambulansla alınıp hastanelere kadar ulaşımını sağladık. Tedavileri tamamlandıktan sonra hastalarımızı ambulansla evlerine ulaştırdık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye çıktığımız yolda bugün Söğütcumamızda, Büyükalanımızda, Dere Mahallemizde çok önemli bir şey daha yaptık. Parke Bordür ve büz dediğimiz köylerimizdeki dere yapımında kullanılan büzlerin de fabrikasını kurduk. Köylerimizdeki derelerimize köprü yapacağız. İçme suyu sorunlarımızı çözdük. Asfalt çalışmamızı deremize kadar tamamladık. Dere Mahallemizle ilgili büyük bir müjdeyi vermek istiyorum. Planlamasını yaptık. Altınyaka’ya giden karayoluyla birleştirerek burayı da karayolları sınırı içine alarak adeta ulaşımda pratik nokta haline getireceğiz. Evde Sağlık Hizmetleri bakımlarıyla ilgili nerede büyük ailemiz varsa onların yanındayız. Mahalle şenliklerimizle mahalle ekonomimizi canlandırdık. 2020 yılında başladığımız projemiz Kuzca Mahallesi Köy Konağının planlaması hazırlandı ve tamamlayacağız. Yayla Hizmet Binamızın inşaatına başladık. 12 ay boyunca hizmetinizde olacak.’’ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN