Popüler oyun Minecraft'ın filmi geliyor! Çıkış tarihi belli oldu: Ünlü oyuncular yer alacak

Popüler oyun Minecraft'ın filmi geliyor! Çıkış tarihi belli oldu: Ünlü oyuncular yer alacak

Dünyaca ünlü popüler oyun Minecraft, beyaz perdeye taşınıyor! Minecraft filminin çıkış tarihi ise belli oldu! Filmde ünlü oyuncular da yer alıyor...

Minecraft evreninin milyonlarca oyuncusu için uzun zamandır beklenen film projesi sonunda gerçeğe dönüşmek üzere. Ancak, yapımcı Mojang Studios'un film hazırlığı sürecinde yaşadığı aksaklıklar ve belirsizlikler, projenin gecikmesine neden oldu. Şimdi ise Minecraft filmiyle ilgili önemli detaylar gün yüzüne çıkıyor.

Oyunun tutkulu hayranları, film projesinin uzun bir beklemeden sonra nihayet hayata geçirilmesine oldukça heyecanlı. Ancak, yapımdan beklentiler yüksek ve filmin bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Minecraft, ilk olarak 2011 yılında piyasaya sürüldüğünde, özgür dünya yapısı ve geniş oynanabilirlik seçenekleriyle oyuncuların kalbini kazanmıştı. Bu başarının ardından Mojang Studios, 2014 yılında Microsoft tarafından 2.5 milyar dolar karşılığında satın alındı.

TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK SATAN OYUNU

Download Minecraft Armor - Ready for Battle Wallpaper | Wallpapers.com

Oyun, şimdiye kadar 300 milyon adetten fazla satış yaparak tüm zamanların en çok satan oyunu unvanını elinde bulunduruyor. Bu popülerlik, sinema endüstrisini de cezbetmiş ve Minecraft evrenini merkeze alan bir film projesi üzerinde çalışmalar başlatılmıştı. Ve nihayet, beyaz perdede Minecraft evreni hayranlarıyla buluşacak.

Son sızıntılar, projenin lisans anlaşmaları ve pazarlama stratejileri konusunda ilerleme kaydedildiğini gösteriyor. Warner Bros'un dağıtımını üstleneceği filmin yapımcılığını Legendary Pictures, Mojang Studios ve Vertigo üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Jared Hess oturacak.

4 NİSAN 2025 YILINDA ÇIKIŞ YAPMASI BEKLENİYOR

Minecraft için dev grafik güncellemesi geliyor - MediaTrend

Minecraft filmi, animasyon değil, gerçek oyuncularla çekilecek. Ancak, film hakkındaki konuyla ilgili henüz kesin bilgi bulunmuyor. Ayrıca, Jack Black, Jason Momoa, Danielle Brooks ve Emma Myers gibi önemli isimlerin filmde rol alacağı belirtiliyor. Filmin çıkış tarihi ise 4 Nisan 2025 olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN