Üzerinden yol geçse bu kadar kazandırmaz! Yatırımlık arsa alacakların ilk tercihi o ilçe: Hem Marmara hem Ege'ye bağlı

Üzerinden yol geçse bu kadar kazandırmaz! Yatırımlık arsa alacakların ilk tercihi o ilçe: Hem Marmara hem Ege'ye bağlı

Son zamanların en karlı yatırım araçlarından biri olan arsalar yatırımcıların gündeminde yer almaya devam ediyor. Yatırımlık arsa almak isteyenlerin ilk tercihi ise o ilçe oluyor. Hem Marmara hem Ege’ye bağlı bu bölge oldukça beğeniliyor. İşte detaylar…

Arsa al-sat işlemleri son zamanlarda oldukça artmaya başladı. Özellikle yatırım yapan kişilerin dikkatini çeken yatırımlık arsalar Son zamanlarda popülerleşti. Ucuz yerlerden alınan ucuz arsaların zamanla değerlenmesi ve fiyatlarının artması yatırımcılara karlı sonuçlar getiriyor. Bu kapsamda arsaların sıklıkla bulunduğu Balıkesir’de yatırıma en uygun ilçeler merak konusu oldu. Hem konumundan hem fiyatlarından dolayı söz konusu bu bölge dikkat çekiyor.

yeni-proje-16-001.jpg

YAZ TURİZMİ AVANTAJI İLE ARSA SAHİBİ OLUN

Arsa sahibi olmak isteyen birçok vatandaş geleceği planlayarak konumu daha uygun ve daha kârlı olan yerleri tercih ediyor. Bu kapsamda yaz turizmi ile ülkenin en güzel şehirlerinden biri olan Balıkesir, birçok yatırımcı tarafından gözde şehirlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda Balıkesir’in yatırıma en uygun ilçeleri ise merak ediliyor.

yeni-proje-15-001.jpg

YATIRIMA EN UYGUN İLÇELER

Balıkesir'de arsa almak isteyen yatırımcılar, hem şehrin merkezi olmasından ötürü hem de toplu konut projelerinin her geçen gün daha da artmasından dolayı ilk olarak Karesi ilçesine tercih ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN