Pierce Brosnan onu işaret etti: Yeni 'James Bond' Cillian Murphy mi?

Pierce Brosnan onu işaret etti: Yeni 'James Bond' Cillian Murphy mi?

"James Bond" karakterinyle özdeşleşen ünlü oyuncu Pierce Brosnan, yeni James Bond'un Oppenheimer filminin yıldızı Cillian Murphy olması gerektiğini söyledi. Murphy'den de bu yoruma yanıt geldi.

Sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden İngiliz ajan James Bond'u dört kez canlandıran ünlü aktör Pierce Brosnan, yeni "007"nin kim olması gerektiğine dair konuştu. Brosnan "Cillian Muphy, James Bond olarak inanılmaz bir iş çıkarabilir" dedi.

NTV'de yer alan habere göre; Brosnan'ın bu açıklamasının ardından Cillian Murphy'den cevap geldi. 47 yaşındaki Oppenheimer yıldızı "Bence, bu rol için fazla yaşlıyım" dedi.

1995 yılında Golden Eye filmiyle James Bond karakterini ilk kez canlandıran Pierce Brosnan son olarak 2002'de Die Another Day filminde rol aldı.

Ardından Daniel Craig, ikonik rolü devraldı.

MURPHY GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filminin Altın Küre'li ve Oscar adayı başrol oyuncusu Cillian Murphy de son dönemin en çok konuşulan isimlerinden.

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan film, 81. Altın Küre Ödülleri'nde sinema dalında En İyi Film dahil beş ödülle başı çekerken 13 dalda da Oscar'a aday oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN