Michael Jackson'ın deri ceketi açık artırmada: Fiyatı dudak uçuklattı

Michael Jackson'ın deri ceketi açık artırmada: Fiyatı dudak uçuklattı

'Popun kralı' unvanlı şarkıcı Michael Jackson'ın reklam filmi için giydiği ikonik deri ceketi kasım ayında Londra'da açık artırmaya çıkıyor. 231-463 bin avro arasında listelenen siyah-beyaz deri ceketin en az 245 bin dolara alıcı bulması bekleniyor. Açık artırmaya çıkacak ürünlerin arasında, Amy Winehouse, Elvis Presley ve The Beatles'a ait eşyalar da yer alıyor.

Amerikalı pop şarkıcısı Michael Jackson’ın 1984’te bir reklam filmi için özel olarak üretilen ikonik deri ceketi, Propstore tarafından açık artırmayla satılacak. BBC'de yer alan habere göre, 231-463 bin avro arasında listelenen siyah-beyaz deri ceketin en az 245 bin dolara alıcı bulması bekleniyor.

Jackson'ın ceketiyle birlikte, onu 1980 yılında 12 yaşındayken pop yıldızıyla tanışan Wendell Thompson'la birlikte giydiği bir fotoğraf da yer alacak. Jackson, ceketi Thompson'a Aralık 1983'te hediye etmişti.

jackson.jpg

200'DEN FAZLA EŞYA AÇIK ARTIRMADA

10 Kasım'da kostüm ve aksesuar satıcısı Propstore, aralarında Jackson'ın siyah-beyaz deri ceketinin de bulunduğu 200'den fazla orijinal müzik ürününü dünyanın en büyük eğlence amaçlı hatıra müzayedelerinden birinde açık artırmaya çıkaracak.

jackson2.jpg

Açık artırmayla satılacakların arasında George Michael, Amy Winehouse, David Bowie, Elvis Presley, Angus Young, John Lennon ve The Beatles'a ait eşyalar da bulunuyor.

Propstore'un Müzik ve Poster Direktörü Mark Hochman, satışlarla ilgili "Bu özel parçaların çoğu ilk kez halka satışa sunuluyor" dedi.

Michael Jackson'a ait hatıra eşyaları, daha önce de binlerce dolara satılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN