Ataşehir'de vicdanları kanatan olay! Zeytin'i önce ezdi sonra öldüresiye sürükledi

İstanbul Ataşehir'de bir otomobil sürücüsü sokakta uyuyan köpeği ezdi. Ezdikten sonra metrelerce sürüklenen 'Zeytin' isimli köpek feci şekilde hayatını kaybetti. Mahalle sakinleri, sürücüden şikayetçi olacaklarını öne sürdü. Dehşet anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde vicdanları kanatan bir olay yaşandı. Zeytin isimli köpek sokakta uyurken bir araç tarafından ezildi. Sürücü daha sonra köpeği metrelerce sürükledi. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.30 sıralarında plakası belirlenemeyen otomobil sürücüsü sokakta durdu. Araçtan inen sürücü bir süre arkadaşlarıyla konuştuktan sonra tekrar otomobile bindi. Otomobille sokakta yatan köpeğe çarparak köpeğin metrelerce sürüklenmesine neden olan sürücü olay yerinden kaçtı.

yeni-proje-9.jpg
Olay anı

Mahallenin 'Zeytin' ismini koyduğu köpek olay yerinde öldü. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

yeni-proje-8.jpg
Zeytin

'ZARARSIZ BİR KÖPEKTİ, SÜRÜCÜ ZEYTİN'İ GÖRMESİNE RAĞMEN EZİYOR'

Mahalle sakini Berkay Kontaj, "İsmi Zeytin, 12 senedir mahallede bizimle beraber büyüyen bir köpekti. Köpeği görmesine rağmen köpeği eziyor. Ezdikten sonra sürükleyerek aşağıya kadar götürüyor. Arabadan inip bakmaya tenezzül etmiyor. Gereği neyse yapılmasını istiyoruz" dedi.

yeni-proje-10.jpg

Başka bir mahalle sakini ise olaya ilişkin şöyle konuştu:

"Köpek 12-13 senedir buradaydı. Biz besliyorduk, dün akşam yemeğini de ben vermiştim. Zararsız bir köpekti. Ben şikayetçi olurum bir an önce bulunsun"