İnsanlığın yedi yüzü

İnsanlığın yedi yüzü

Küratörlüğünü Cevahir Buğu’nun yaptığı, fotoğraf sanatçıları; Cevahir Buğu, Erkan Aksu, Fatih İşçi, Özgür Altınay, Serkan Özkaptan ve Sinan Demirci’nin eserlerinden oluşan ‘İnsanlığın Yedi Yüzü’ sergisi bugün Beyoğlu’nun yeni kültür sanat mekanı Artizan Sanat’ta açılıyor. Serginin saat 18:00’de açılışının ardından, saat 19:00’da Mehmet Lütfi Şen’in moderatörlüğünde küratör Buğu ile bir söyleşi gerçekleşecek.

Kızılay, bünyesindeki fotoğraf sanatçılarının yıllara yayılan tanıklıklarından oluşan sergide, ziyaretçilerin eserlere temâsı ve mekândaki varlıklarının sebep olduğu hava akımı, sergi alanını bu devinimden kaynaklı kişisel bir alana dönüştürüyor.

21kr02-gob4.jpg

Seyirci ile eser arasındaki etkileşimi vurgulayan bu tasarım ile Kızılay’ın iyilik hareketi ile binlerce hayata dokunarak onları dönüştürme gücüne bir gönderme yapılıyor.

21kr02-gob5.jpg

Sergi 31 Aralık tarihine kadar, Pazar günleri hariç, 10:00 ile 18:00 saatleri arasında Artizan Sanat’ta görülebilir.

21kr02-gob0-2.jpg

21kr02-gob6.jpg

21kr02-gob3.jpg

21kr02-gob2.jpg

21kr02-gob1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN