Elektronik müzik ikilisi Bob Moses İstanbul'a geliyor

Elektronik müzik ikilisi Bob Moses İstanbul'a geliyor

Elektronik müziğin ülkemizde de sevilen başarılı ikilisi Bob Moses, 19 Kasım'da İstanbul'a geliyor. İstinyeArt Yüzde 100 Performans Arena'da gerçekleştirilecek konserin biletleri satışta.

Tom Howie ve Jimmy Vallance adındaki iki gencin 2012'de kurduğu bir proje grubu olan Bob Moses, 19 Kasım Pazar günü İstanbul'da müzikseverlerle buluşuyor.

Grammy ödüllü elektronik müzik ikilisinin, 19 Kasım’da İstinyeArt Yüzde 100 Performans Arena’da vereceği konserin biletleri Biletinial’da satışa çıktı.

123.jpg

Tom Howie ve Jimmy Vallance’den oluşan Bob Moses, ilk albümleri “Days Gone By” ile başarılı bir çıkış yakaladı. 2017’de "Tearing Me Up" RAC remiksiyle ödül kazanan ikili, 2018’de ikinci albümleri “Battle Lines”ı dinleyicilerle buluşturdu.

321.jpg

2020’de “Desire” adlı EP’lerini yayımlayan Bob Moses, dünya çapında farklı performans mekanlarında gerçekleştirdiği etkileyici performanslarla adından söz ettirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN