‘Bu bilgi hiçbir tv'de yok' diyerek duyurdu! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan soğuk hava uyarısı

‘Bu bilgi hiçbir tv'de yok' diyerek duyurdu! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan soğuk hava uyarısı

Nisan ayı ile birlikte bahar havalarını da iyice hissetmeye başladık. Bir sıcak bir soğuk derken uzman isim "Bu bilgi hiçbir tv'de yok” diyerek herkesi uyardı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu soğuk hava için yeşil ışık yaktı. Tişörtler dolaba kalkıyor montlar yeniden gün yüzüne çıkıyor. İşte tüm detaylar…

Bir sıcak bir soğuk derken vatandaşta ne yapacağını bilemez oldu. Tam sıcak havaları alıştık derken Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, soğuk hava uyarısında bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşım ile birlikte soğuk hava uyarısında bulunan uzman isim yarın tedbirinizi alın dedi. İşte tüm detaylar…

SICAK GÜNLERE MOLA

Nisan ayı ile birlikte baharda yüzünü iyice hissettirir oldu. Ince kıyafetler gün yüzüne çıkarken herkese üzen haber Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’ndan geldi. Bu bilgi hiçbir Türk televizyon kanalında yok diyerek uyarılarına başlayan uzman isim, yarın İstanbul'da soğuk hava geçişi olduğunu duyurdu. Rüzgar ve kuvvetli sağanak yağışların görüleceğini belirten Kadıoğlu, arkasından serin havaların geleceğini duyurdu.

Image

Trakya bölgesinden yurda giriş yapacak olan soğuk hava dalgası şehirlerde sıcaklık düşüşlerini de beraberinde getirecek. Sıcak günlere mola verilirken vatandaşlar güne rüzgar ve yağışlarla başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN