Sigaralara 10 TL birden zam yolda: Tiryakilere sigara bıraktıracak zam için tarih verildi!

Sigaralara 10 TL birden zam yolda: Tiryakilere sigara bıraktıracak zam için tarih verildi!

Tiryakiler bu zammı duyunca ne olduğunu anlamayacak. Bu fiyatlardan sonra sigaraya el bile uzanmaz. Bir anda 10 lira zam yapılacağı iddia edildi. İşte detaylar…

Sigaraya zam geleceği haberleri gündemdeki yerini alırken söz konusu zammın miktarı vatandaşları resmen hüsrana uğrattı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, o rakamı işaret ederek kötü haberi tiryakilerle paylaştı. İite Aybaş’ın açıklamaları…

yeni-proje-11-001.jpg

SİGARAYA VE ALKOLE YENİ ZAM

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak sigaraya ve alkole zam geleceğini açıkladı. 1 Nisan’ı işaret eden Aybaş, zam oranlarına da değindi.

yeni-proje-12.jpg

Üretici firmalar tarafından ürün kısıtlaması yapıldığını söyleyen Aybaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"1-10 Nisan arasında Alkollü içkiler ve sigara zammı konuşuluyor, firmalar sigara satışında ürün kısıtlamasına başladılar. Sigara için dolaşan fısıltı 10 TL civarında. Zamlar Bayram sonrasına da kalabilir diye öngörülüyor, umarım zam geçişleri yaşanmaz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN