Brezilya'da rehine krizi: 2 kişiyi vurdu

Brezilya'da rehine krizi: 2 kişiyi vurdu

Brezilya'da bir kişi Rio de Janeiro'da bir otobüs durağında iki kişi vurdu daha sonra otobüsteki 17 kişiyi rehin aldı. Olay yerine gelen polis üç saatlik rehine krizine son vererek kişiyi gözaltına aldı.

Brezilya polisi, Salı günü bir otobüsü kaçıran ve Rio de Janeiro'da bir otobüs durağında iki kişiyi vuran ve ardından 17 kişiyi yaklaşık üç saat boyunca rehin tutan bir erkeği gözaltına aldı.

Reuters’ta yer alan habere göre Rio polisi sözcüsü, yetkililer tarafından kimliği belirlenemeyen erkeğin polise teslim olduğunu söyledi.

Sözcü Marco Andrade, Minas Gerais eyaletindeki Juiz de Fora şehrine gitmesi planlanan otobüsün Salı öğleden sonra istasyon platformunda beklediğini ve şüphelinin otobüsün dışında iki kişiyi vurup yaraladıktan sonra içeri girdiğini söyledi. Andrade, erkeğin tutuklandığını ve aralarında yaşlılar ve çocukların da bulunduğu tüm rehinelerin serbest bırakıldığını söyledi.

OTOBÜSLER HEDEF ALINMAYA DEVAM EDİYOR

Rio'nun ana otobüs terminali yakınındaki otobüsleri hedef alan hırsızlık ve kaçırma olayları bu yıl yaygınlaştı; bazı durumlarda otobüsler şehrin yoksul gecekondu mahallelerine götürüldü.

Polisin açıklamasına göre, silahla yaralanan iki kişi tedavi altına alınırken, biri hastaneye kaldırıldı.

Rio'nun otobüs terminali yaptığı açıklamada, seferlerin polis emri üzerine tamamen askıya alındığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN