Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye dostluk mesajı

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye dostluk mesajı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemle alakalı soruları cevaplandırdı. Başarılı çalıştırıcı, konuşmasında Fenerbahçe'ye de zeytin dalı uzatmayı ihmal etmedi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Alanya'da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk da gündemle alakalı merak edilenlere açıklık getirdi.

MONTELLA'YA ÇOK SAYGI DUYUYORUM

637814ad45d2a008c88c9544.gif

Abdülkerim Bardakcı'nın milli takıma gitmesiyle iligili konuşan Okan Buruk, ''Abdülkerim'i tam hazır olmadığı için Kasımpaşa maçında da riske etmemiştik. Tekrar sakatlanıp 3-4 haftasının daha gitmesini istemedik. A Milli Takım'a da çağrılmamıştı ama sonradan davet edilme durumu oldu. Sakat olduğunu, göndermek istemediğimizi söyledik. Montella'ya çok saygı duyuyorum. Kendisi dikkatli olacaklarını ve ihtiyaç halinde görev vereceklerini söyledi'' ifadelerini kullandı.

HER İKİ TARAF DA HAKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

dee7orj6g0ywidcoxlh1za.webp

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son dönemdeki hakem eleştirilerine de değindi. Hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin olaylara kendi bakış açılarıyla baktığının altını çizen Okan Buruk, ''İki takımın yarışı devam ediyor. Ligde bütün takımların lehine ve aleyhine hatalar yapılıyor. Fenerbahçe'nin oynadığı son 3 iç saha maçında kritik kararlar verildi. Özellikle maçın sonucunu etkileyecek son dakikalarda verilen kararlar kamuoyunda gündeme geldi. İki takım da bunları sayabilir. Herkes kendi penceresinden bakıyor, haklı olduğunu düşünüyor. Şu anda objektif bir değerlendirme beklemiyoruz. Bununla ilgili Erden beyin bir çağrısı olmuştu. Yabancı hakem olursa saygı duyacağız. Bizim için kimin yönettiğinin önemi yok. Çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Hakemli de hakemsiz de olsa oynayacağız. Tribünden biri yönetse de oynayacağız. Bunların çok üstünde durmamak gerek'' dedi.

DOSTLUK MESAJI VERMEMİZ ÖNEMLİ

gjxlq2qxgaee6nh.png

Okan Buruk, 7 Nisan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde dostluk mesajları verilmesi gerektiğini söyledi. Başarılı çalıştırıcı, konuyla ilgili ''Süper Kupa öncesi de iki takımın birlikte basın toplantısına çıkması, dostluk mesajı vermemiz önemli. Ortak basın toplantısını tabii ki isteriz. Öyle de olması gerekiyor. İki takımın hocası ve kaptanlarının bir araya gelmesi gerek. Ülke futbolunu geliştirmeye çalışıyorsak önce teknik adam ve futbolcuların birbirine sarılması gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN