Kayıp ekonomist ile ilgili yeni gelişme! DNA'lar eşleşti, kemik parçaları Korhan Berzeg'e ait

Kayıp ekonomist ile ilgili yeni gelişme! DNA'lar eşleşti, kemik parçaları Korhan Berzeg'e ait

Balıkesir’de ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, bir yıldır kayıp olan ekonomist Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti. Böylece ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının Korhan Berzeg’e ait olduğu netlik kazandı.

Balıkesir'in Armutlu Mahallesi'nden geçtiğimiz yıl kaybolan ve bir daha haber alınamayan 83 yaşındaki emekli ekonomist Korhan Berzeg'in kaybolmasının ardından bulunan kemik parçaları üzerinde yapılan DNA testleri sonuçlandı. Testler, kemiklerin Berzeg'e ait olduğunu doğruladı.

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg Kimdir? Korhan Berzeg Bulundu mu? İşte Arama Çalışmalarında Son Durum!Korhan Berzeg

17 Haziran 2023 tarihinde sabah yürüyüşü için köpeği "Tina" ile birlikte evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Berzeg için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde geniş çaplı bir arama çalışması başlatılmıştı. Ekipler, Berzeg ve köpeğini bulmak için Armutlu ve çevresindeki ormanlık alanlar başta olmak üzere, yakın mahallelerdeki su kuyuları, dere yatakları ve mağaralarda günlerce süren aramalar yapmış, ancak herhangi bir iz bulamamışlardı.

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg Kimdir? Bulundu Mu? Kimin Torunu? - Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA

KİMLİK VE BANKA KARTLARI DA BULUNMUŞTU

Arama çalışmalarının sürdüğü sırada, 23 Nisan'da Armutlu'ya yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıkta mahalle sakinleri tarafından bir dizi kemik ve kıyafet parçasının yanı sıra kimlik ve banka kartları bulundu. Buluntular, derhal yetkililer tarafından incelemeye alındı.

SON DAKİKA HABERİ | Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı: Kemikler, Berzeg'in kızıyla eşleşti - 4

Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ve kızı Nisa Berzeg, babalarının kaybolmasının ardından DNA testi için örnek vermek üzere Gönen'e gelmişti. Verilen numuneler, laboratuvar incelemesi için İstanbul'a gönderildi ve yapılan testler sonucunda, kemiklerin Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN