LeBron James'ten NBA'de bir ilk! Tarihe geçti

LeBron James'ten NBA'de bir ilk! Tarihe geçti

Denver Nuggets karşılaşmasında mağlup olan Los Angeles Lakers'ta LeBron James lig tarihine geçti. James, NBA tarihinde 40 bin sayı barajını geçen ilk isim oldu. NBA'de bir şeyler başarmanın kendisi için hayal olduğunu söyleyen James, "Hayatım boyunca böyle başarılara imza atmak benim için bir şeyler ifade ediyor" dedi.

NBA'de Los Angeles Lakers, kendi sahasında Denver Nuggets'a 114'e 124 mağlup olarak bu sezonun 29. yenilgisini aldı. Lakers rakibine yenilse de yıldızı LeBron James, aldığı sayılarla NBA tarihine geçti.

James, maçın ikinci çeyreğinde kaydettiği basketle lig tarihinde 40 bin sayı barajını geçen ilk oyuncu oldu. Maçı 26 sayıyla tamamlayan James, toplamda 40 bin 17 sayıya ulaştı.

Maçın ardından James şunları söyledi rekorunu şu sözlerle değerlendirdi:

"Kariyerimin bu noktasında benim için çok güzel bir şey olduğunu düşünüyorum. Kariyerim boyunca yaptığım şeylerin başında yer alıyor mu? Hayır. Ama bunun bir anlamı var mı? Kesinlikle. Bu ligde bir şeyler başarabilmek benim için bir hayaldi ve hayatım boyunca böyle başarılara imza atmak benim için bir şeyler ifade ediyor."

LeBron James, NBA tarihinin en skorer oyuncuları listesinde ilk sırada yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN