Galatasaray'a 26 milyon euroluk orta saha! Okan Buruk'un prensi bu kez imzayı atıyor...

Galatasaray'a 26 milyon euroluk orta saha! Okan Buruk'un prensi bu kez imzayı atıyor...

Tanguy Ndombele ve Sergio Oliveira ile sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, yeni orta sahasını İtalya'da buldu. Aslan, 26 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'de 32. haftanın kapanış karşılaşmasında dün akşam deplasmanda Alanyaspor'u 0-4 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, takviye operasyonuna başladı. Aslan, Okan Buruk'un prensi olan 26 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Tanguy Ndombele ve Sergio Oliveira ile yollarını ayırmanın planlarını yapan sarı-kırmızılı ekip, yeni orta sahasını İtalya'da buldu.

Foomaç'ın İtalyan basınından aktardığına göre; Aslan, sezon başında da transfer gündemine gelen orta saha oyuncusu Matias Vecino'yu bir kez daha gündemine aldı. İtalyan ekibi Lazio formasını terleten yıldız orta saha oyuncusunun sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe imza atabileceği öne sürüldü.

Galatasaray'da Matías Vecino transferi iptal oldu | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 26,30 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Uruguaylı orta saha oyuncusu bu sezon Lazio forması altında 34 karşılaşmada görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sundu. Fernando Muslera'nın da bu transferde sarı-kırmızılı ekibe yardımcı olmaya çalışacağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN