Galatasaray yeni savunmacısını Almanya'da buldu! Aslan'a 11 milyon euroluk sağ bek...

Galatasaray yeni savunmacısını Almanya'da buldu! Aslan'a 11 milyon euroluk sağ bek...

Sacha Boey ile yolları ayırdıktan sonra sağ bek pozisyonunda yeterli verimi alamayan Galatasaray, yeni savunmacısını Almanya'da buldu.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için adeta geri sayıma geçen Galatasaray, takviye çalışmalarını hızlandırdı. Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yabancı kuralı nedeniyle kadrosuna kaliteli yabancı oyuncuları katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yeni savunmacısını Almanya'da buldu.

Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında aldığı beraberlik sonrasında sarı-lacivertli ekip ile puan farkını 4'e yükselten lider Galatasaray, takviye operasyonuna başladı. Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i Bayern Münih'e sattıktan yeni sağ bek arayışlarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, Almanya seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Alman ekibi Schalke 04 formasını terleten Fransız sağ bek oyuncusu Brandon Soppy'yi transfer listesine ekledi. Bonservisi İtalyan ekibi Atalanta'da olan 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu kış transfer döneminde kiralık olarak transfer olduğu Schalke 04 forması altında 4 karşılaşmada görev alarak 254 dakika sahada kaldı.Brandon Soppy - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Fransız savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 11,9 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Aslan'ın bu transferde ısrarcı olduğu ve kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN