Hasan Arat bu sefer gözünü kararttı! Borussia Dortmund'un 2 yıldızını birden özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat bu sefer gözünü kararttı! Borussia Dortmund'un 2 yıldızını birden özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta bombalar üst üste patlıyor. Bu sezon kötü bir performans ortaya koyan siyah-beyazlı ekipte gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. İleri ve stoper hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi. Başkan Hasan Arat bu sefer gözünü kararttı! Borussia Dortmund'un 2 yıldızını birden özel jetiyle getiriyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Bu sezon Süper Lig'de üst üste mağlubiyetler alan Beşiktaş, son olarak dün Çaykur Rizespor'u son dakika attığı golle 2-1 mağlup etti. Alınan 3 puan siyah beyazlı ekibe rahat bir nefes aldırırken transfer bombaları peş peşe patlamaya devam ediyor. Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi. Başkan Hasan Arat bu sefer gözünü kararttı! Borussia Dortmund'un 2 yıldızını birden özel jetiyle getiriyor. Taraftarlar bu isimleri duyunca sevinçten çıldıracak.

BEŞİKTAŞ'TAN YÜZYILIN TRANSFER HAMLESİ

Akşam'da yer alan habere göre; Beşiktaş transfer yapmak isterken lider özelliğine sahip oyuncular almak istiyor. Bu yönde adım atan siyah-beyazlı ekip Borussia Dortmund'da forma giyen Marco Reus ve Mats Hummels'e talip oldu.

yeni-proje-2024-05-04t102317-859.jpg

BU SEZON TAKIMDAN AYRILACAĞINI AÇIKLADI

Borussia Dortmund'un 34 yaşındaki hücumcusu, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Taraftarlara özel açıklama yapan Reus, "Borussia Dortmund'ta geçirdiğim bu özel zaman için inanılmaz derecede minnettarım ve gurur duyuyorum. Hayatımın yarısından fazlasını bu kulüpte geçirdim ve her günün tadını çıkardım. Sezon sonunda veda etmenin benim için zor olacağını biliyorum. Ancak öncesinde bizi bekleyen önemli final maçlarına tamamen konsantreyiz. Aklımızda büyük bir hedef var (Şampiyonlar Ligi) ve buna ulaşmak istiyoruz. Bunun için yıllarca boyunca verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek istediğim inanılmaz taraftarlarımızın her birine ihtiyacımız var." dedi.

HASAN ARAT GÖZÜNÜ KARARTTI! 2 YILDIZI BİRDEN GETİRİYOR

Beşiktaş Yönetimi görüşmeleri hızlandırmaya karar verdi. Siyah-Beyazlılar, bu transferde tüm imkanları zorlayacak. Başkan Hasan Arat ve kurmayları, lig bitmeden Reus konusunda mutlu sona ulaşmak amacında.

yeni-proje-2024-05-04t102331-163.jpg

Öte yandan Reus'un yanı sıra Dortmund'un bir diğer sembol ismi Mats Hummels de SiyahBeyazlılar'ın stoper hedefleri arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN