Tüm Ankara’ya önemli duyuru! Akşam saatlerinde başlıyor, günlerce sürecek! Ankara’nın göbeğinde…

Tüm Ankara’ya önemli duyuru! Akşam saatlerinde başlıyor, günlerce sürecek! Ankara’nın göbeğinde…

Ankaralılara acil duyuru yapıldı! Ankara'nın göbeğinde yapılacak akşam saatlerinde başlayıp günlerce devam edecek. Geç saatlerde başlayıp sabah saatlerine kadar devam edecek. İşte tüm detaylar…

Ankara'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren o açıklama Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Ankara'da pek çok farklı proje hayata geçirilirken Ankaralılar yeni bir başkente merhaba diyecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar devam ederken Ankara'nın göbeğinde yapılacak yeni çalışmalar için vatandaşlara uyarı yapıldı. Kızılay'da işi bulunan alternatif güzergahları tercih edecek. İşte tüm detaylar…

TRAFİĞE KAPATILIYOR

Çankaya ilçesi Kızılay Bulvarı üzerinde yer alan İzmir 1 ve 2 caddelerini birbirine bağlayan yaya üst geçidi adresinde yapılacak söküm, yıkım ve tahliye çalışmaları doğrultusunda 3 Mayıs 2024 ve 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında gece 23:50'den sabah 05.00'a kadar GMK Bulvarı'nın Atatürk Bulvarı'yla kesiştiği kavşak ile Tandoğan Kavşağı arasında kalan güzergahın tamamen trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Yaya üst geçidinin merdivenlerinin söküleceği belirtilirken 5-6-7 Mayıs 2024 tarihleri arasında 23.50 ile 05.00 arasında gmk Bulvarı'nda yapılacak çalışmalar doğrultusunda yolun tek şeridi düşürüleceği belirtildi.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için alternatif yolları tercih etmeleri ve trafiğe kapatılacak yollara ilişkin duyuruları dikkate alması gerektiği vurgulandı.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN